Rentravel.fi tarjoaa yksityisten ja yritysten matkailuautoja ja asuntovaunuja vuokrattaviksi

Täältä löydät vuokrattavat matkailuajoneuvot: hae haluamaasi ajoneuvoa vapaa haku -kentästä tai valitse ajoneuvon tyyppi. Lisää tarvittaessa muihin hakukenttiin haluamiasi kriteereitä ja lopuksi valitse haluamasi päivämäärät. Tai valitse oikeasta yläkulmasta "hampurilaisvalikko" ja sieltä Vuokraus, näin saat esille kaikki vuokrattavat kohteet. Matkailuautojen ja asuntovaunujen vuokraus: Oulu, Kemi, Simo, Helsinki, Lappeenranta

Valitse ajoneuvon tyyppi
Valitse henkilömäärä
Kirjoita sijainti

Kevät ja kesä!

Päivät pitenevät ja valoisan ajan ulkoilumahdollisuudet kasvavat. Ulkoilu tekee hyvää keholle ja mielelle: ajatus on virkeämpi, jaksat paremmin ja nukut sikeämmin. Vaihtelu virkistää, siksipä kannattaa välillä vaihtaa myös ulkoilumaisemia. Voit vuokrata matkailuauton ja hurauttaa vaikka lähimmälle leirintäalueelle: uudet maisemat antavat lisää puhtia ulkoiluun ja leirintäalueilta löydät maksuttomia ja maksullisia aktiviteetteja. Yöpymällä leirintäalueella ja käyttämällä heidän tarjoamiaan palveluja tuet samalla kotimaista palvelualaa. Pidetään pyörät pyörimässä!

Matkailuajoneuvon valintaopas

Valittavanasi on erilaisia matkailuajoneuvoja: matkailuauto, retkeilyauto, matkailuvaunu jne. Vai kutsutko niitä asuntovaunuiksi tai asuntoautoiksi? Rakkaalla lapsella on monta nimeä. Lähde liikkeelle omista tarpeistasi, riittääkö kun ajat lähtöpisteestä määränpäähän, vai haluatko päästä liikkumaan "asunnon" jäädessä paikoilleen. Henkilömäärä on useasti ratkaiseva tekijä, vuodepaikkoja on hyvä olla kaikille majoittujille. Ajokorttiluokkasi voi myös määrittää vuokrattavan matkailuajoneuvon suuruuden. Jos olet ensimmäistä kertaa liikkeellä matkailuajoneuvon kanssa, lähde matkaan pienellä, helpommin hallittavalla kulkuneuvolla. Kokemuksen karttuessa pystyt käsittelemään suuriakin kokonaisuuksia vaivatta.

Rentravel suosittelee!

Tästä löydät suosittuja ja hyvää palautetta saaneita vuokrakohteita, sopisiko jokin näistä sinulle? Matkailuautojen lähtöpaikkakunnat: Oulu, Tornio, Kemi, Simo, Helsinki, Lappeenranta. Asuntovaunun lähtöpaikkakunta: Oulu.

Rentravel on luotettava suomalainen!

Jos haluat vuokrata matkailuajoneuvoasi, rentravel.fi tarjoaa Sinulle helpon ja luotettavan markkinapaikan. Klikkaa "Tutustu miten vuokraus toimii" ja katso ohjeet. Voit toimia yrityksenä tai yksityisenä: rekisteröidy vuokralleantajaksi ja laita ilmoitus matkailuautostasi tai asuntovaunustasi ja Rentravel hoitaa markkinoinnin, asiakaspalvelun ja vuokravälityksen puolestasi. Vaivatonta ja luotettavaa vuokrausta! Ota tarvittaessa yhteyttä, yhteystiedot löydät sivun alareunasta.