Rentravel vuokralleantajalle

Rentravel.fi tarjoaa luotettavaa matkailuajoneuvojen vuokravälityspalvelua Suomessa.

Vuokrailmoituksen jättäminen

Ota valmiiksi kuvat henkilöllisyytesi todistavasta dokumentista, ajokorttikin käy, sekä ajoneuvostasi. Jos ilmoitat vuokrattavan kohteen yrityksenä, ota myös kuva yhteydestäsi yritykseen, esim. kaupparekisteriotteesta. Kuvien tulee olla kooltaan alle 2Mbt.

Ota tämä ohje avuksi avaamalla tämä toiselle välilehdelle tai tulosteena.

Aloita ohjelmaan rekisteröitymisellä (saat heti vahvistuslinkin sähköpostiisi). Käytä selaimena Chrome tai Firefox (Safari ei aina toimi oikealla tavalla)

PROFIILI

Syötä perustiedot.

VUOKRAAJA-ASETUKSET

Lisää pankkiyhteys. Kun lisäät vuokraaja-asetusten yritystietoihin henkilön/henkilöt, muista täpät kaikkiin neljään: Yrityksen johtaja, Yrityksen omistaja, Yrityksen johtokunnassa, Yrityksen edustaja. Maksunvälittäjä vaatii nämä. Halutessasi voit lisätä henkilöitä mikäli et itsellesi kaikkia rooleja laita.

TILIN ASETUKSET

Aseta oletuskieli suomi ja oletusvaluutta €

OMAT AJONEUVOT

Kun yllä olevat ovat valmiit, pääset syöttämään ajoneuvotietoja. Ensin tulee auton perustiedot, esim (kiihtyvyys-, vääntö- ja huippunopeustiedot eivät ole välttämättömiä). Lisää varustetietoja ja mahdollisia rajoituksia. Lisää kuva ajoneuvon rekisteriotteesta. Klikkaa seuraava.

Laita ajoneuvolle iskevä otsikko ja alle myyvää perustietoa, voit katsoa mallia muista vuokrattavista kohteista.

Kuvien lisäys, kannattaa laittaa minimissään 4 kuvaa. Klikkaa seuraava.

Hintojen lisäys:

Peruskausi, tähän lisäät hinta/yö alvittomana (jos vuokraat yrityksenä, ohjelma lisää alvit), valitse myös minimivuokrausaika. Yleisesti käytetään 2-3 yötä, paitsi huippusesonkina 7 yötä. Hinnat matala- ja huippusesongille tulevat automaattisesti ohjelmasta, halutessasi voit syöttää hinnat itse klikkaamalla laatikon oikealla puolella näkyvää ympyränuolta.

Esim. Carado 2019 automaatin hinnat/yö alvittomina ovat:

  • Matalakausi = n. 90€
  • Peruskausi = n. 105€
  • Huippukausi = n. 115€

Hinnoittelun jaksot:

  • Matalakausi vko 45 (marraskuu) - vko 12 (maaliskuu)
  • Peruskausi vko 13 (maaliskuu) - vko 23 (kesäkuu) sekä vko 34 (elokuu) - vko 44 (marraskuu)
  • Huippukausi vko 24 (kesäkuu) - vko 33 (elokuu)

Loppumaksu viimeistään -kohdassa valitset 30/45/60 vrk, joka määrittää aikarajan mihin mennessä asiakas maksaa sinulle tulevan vuokraosuuden varauksesta. Yleisesti se on 30 vrk ennen vuokrauksen alkua.

Kalenteri, valitse luovutus ja palautusajat, yleisesti 16.00 ja 12.00.

Valitse minä viikonpäivinä vuokrauksen voi aloittaa, yleisesti painottuu loppuviikkoon ja kesällä yleisesti pe-su.

Viikonpäivät jolloin ajoneuvo saatavilla, valitse kaikki.

Klikkaa lisää saatavuus kalenteriin.

Jos tiedät päiviä jolloin auto ei ole vuokrattavissa, siirrä kursori kyseisen päivän kohdalle ja klikkaa kerran, siirrä kursori lopetuspäivän kohdalle ja klikkaa toisen kerran, päivät ja päivien välinen aika muuttuu punaiseksi (varattu). Tätä voit aina muokata tarvittaessa, siispä muista pitää kalenteri ajantasaisena.

Klikkaa lähetä.

VUOKRAUS

Asiakkaan vuokratessa ajoneuvosi hänelle tulee heti maksuun palvelupalkkio ja sinun vuokrahinnasta Rentravelille lähtevä provisio. Loppumaksu, eli sinulle tilittyvä vuokra, erääntyy maksettavaksi valitsemasi aikarajan mukaan. Ohjelma lähettää asiakkaalle sähköpostiviestin, jossa on linkki maksamiseen.

Jos vuokraus tapahtuu lähempänä vuokrauksen alkua kuin valitsemasi vuokramaksun aikaraja, maksu erääntyy kokonaisuudessaan heti maksettavaksi.

Vuokrauksen jälkeen sinulle tulee sähköposti-ilmoitus vuokrauksesta, tämän jälkeen sinulla on  3 vrk aikaa käydä omissa tiedoissasi hyväksymässä vuokraus. Tee tämä mahdollisimman pian, ensimmäisen maksun veloitus tapahtuu vasta vuokrauksen hyväksymisen jälkeen.

Vuokra tilittyy ilmoittamallesi tilille maksunvälittäjän käsittelyajan (5-7 arkipäivää) jälkeen.

Palvelussa on viestiosio, minkä kautta voitte sopia asiakkaan kanssa ajoneuvon luovutuksesta ja palautuksesta. Tarvittaessa voin auttaa Rentravel.fi -palvelun käyttöehtojen lisäksi tehtävän vuokralleantajan ja vuokralleottajan välisen (tarkentavan) vuokrasopimuksen laadinnassa.

Rentravel Finland Oy mainostaa ja markkinoi ajoneuvoa eri tavoin. Ota seurantaan IG ja FB tilit rentravel.fi

Tarvittaessa autan mielelläni!

K-P Körkkö

Rentravel Finland Oy

Asiakashallinta

p. 0400906001

kari-pekka.korkko@rentravel.fi

www.rentravel.fi